Økologiske Æbler

Print

Hos os dyrker vi sorterne Discovery, Rød Aroma, Holsteiner Cox, Rød Ingrid Marie og Elstar. Vi starter med at høste omkring 1. september og vi slutter sidst i oktober.

Økologisk æbledyrkning er kompliceret, fordi træerne angribes af skadedyr og svampesygdomme. Når man dyrker grøntsager og korn kan man klarer mange af dens slags problemer ved at man fra år til år flytter afgrøderne (sædskifte). Det kan jo ikke lade sig gøre med frugttrær. Så man er nødt til at gøre noget for at problemerne ikke skal opstå.

I de fleste andre lande er de økologiske regler ikke så stramme som i DK, der må man bruge forskellige naturlige hjælpestoffer som ikke er tilladt i Danmark.

Vi har selvpluk af æbler om efteråret

Opbevaring: Med hensyn til opbevaring, så kan æbler bedst lide temperaturer omkring 3-5 ºC.

Vi samarbejder med Østervanggaard Mosteri.

Økologi i verdens klasse

Øko-specialiteter

Æblemost:

Vi laver æblemost som er ufiltreret og ufortyndet. Vi har fået god respons på den. Så når vi får tid kunne vi tænke os at udvikle andre produkter.

 

Halloween Græskar:

Vi er begyndt at dyrke økologiske halloween græskar. De lægger op til en festlig begivenhed og samtidig er det afslutningen på vores sæson.

Bliv hurtigere og mere sikker på nettet.

Du bruger en ældre version af Internet Explorer. For at du får mest muligt ud af vores og andre internetsider, anbefaler vi dig at bruge en nyere browser.

Det vil betyde, at du får:

Opgradér Internet Explorer

Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af Internet Explorer 8, og den får du hurtigt og nemt ved at klikke her.

Det er gratis at opgradere til Internet Explorer på Microsofts hjemmeside. Der bliver ikke registreret oplysninger om dig eller din computer eller din version af Windows, når du henter den nye udgave.

Opgradering af Internet Explorer

Installér Firefox

Som alternativ er det også muligt at bruge Firefox 3, som er lige så sikker, er gratis og nem at bruge. Du kan godt have mere end én browser på din computer. Firefox er den næstmest anvendte browser og produceres af firmaet Mozilla

Installér Firefox