Økologiske Ærter

Print

Vi har kun dyrket ærter i få år. Men vi synes det er en lækker grøntsag så vi er også startet med selvpluk, så vores kunder kan få dem helt friske med hjem.

Den kølige danske sommer er ideel til ærtedyrkning. Danmark har en stor produktion af konsumærter. De fleste går selvfølgeligt til frosne ærter men mange bliver også solgt til frisk markedet, ligesom vi gør.

Ært er en meget sund grøntsag, den har et meget højt indhold af protein og kostfibre

Den danske sæson er fra midt i juni til midt i august.

Opbevaring: Hvis man skal opbevare sine ærter er det bedst ved så lav temperatur så muligt, tæt på 0 ºC. Gerne i en plastpose.

Sommerens Øko-varer

Her på Ventegodtgaard har vi specialiseret os i sommergrønt.

Vi starter med jordbær, ærter, kartofler og squash. Sidst i august begynder vi at høste æbler og hindbær, som vi sælger i løbet af efteråret sammen med vores æblemost.

Bliv hurtigere og mere sikker på nettet.

Du bruger en ældre version af Internet Explorer. For at du får mest muligt ud af vores og andre internetsider, anbefaler vi dig at bruge en nyere browser.

Det vil betyde, at du får:

Opgradér Internet Explorer

Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af Internet Explorer 8, og den får du hurtigt og nemt ved at klikke her.

Det er gratis at opgradere til Internet Explorer på Microsofts hjemmeside. Der bliver ikke registreret oplysninger om dig eller din computer eller din version af Windows, når du henter den nye udgave.

Opgradering af Internet Explorer

Installér Firefox

Som alternativ er det også muligt at bruge Firefox 3, som er lige så sikker, er gratis og nem at bruge. Du kan godt have mere end én browser på din computer. Firefox er den næstmest anvendte browser og produceres af firmaet Mozilla

Installér Firefox