Økologiske Halloween Græskar

Print

Halloween Græskar er noget relativt nyt både for os og i Danmark generelt.

Traditionen med at skære græskar ud og sætte lys i, stammer helt tilbage fra kelterne i Irland. Dengang var det roer man udhulede. Via Amerika (hvor man ændrede det til græskar) er det så kommet tilbage til Europa, hvor det igen er blevet populært.

De fleste halloween græskar er spiselige. Græskarsuppe kan anbefales. Den får en god konsistens. Kig efter græskar/hokkaidosuppe på nettet.

Kernerne kan også bruges. Hvis man vil riste dem, anbefales det først at koge dem i saltvand i 15-20 min, ellers bliver de seje i stedet for sprøde.

Vi sælger vores halloween græskar i sep/okt og det slutter vores sæson af.

Opbevaring: Tørt ved 10-20 ºC. Hvis de skal stå fugtigt, f.eks. udendørs. Så smør dem med atamon, citron eller eddike  så holder de sig bedre.

Økologi i verdens klasse

Øko-specialiteter

Æblemost:

Vi laver æblemost som er ufiltreret og ufortyndet. Vi har fået god respons på den. Så når vi får tid kunne vi tænke os at udvikle andre produkter.

 

Halloween Græskar:

Vi er begyndt at dyrke økologiske halloween græskar. De lægger op til en festlig begivenhed og samtidig er det afslutningen på vores sæson.

Bliv hurtigere og mere sikker på nettet.

Du bruger en ældre version af Internet Explorer. For at du får mest muligt ud af vores og andre internetsider, anbefaler vi dig at bruge en nyere browser.

Det vil betyde, at du får:

Opgradér Internet Explorer

Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af Internet Explorer 8, og den får du hurtigt og nemt ved at klikke her.

Det er gratis at opgradere til Internet Explorer på Microsofts hjemmeside. Der bliver ikke registreret oplysninger om dig eller din computer eller din version af Windows, når du henter den nye udgave.

Opgradering af Internet Explorer

Installér Firefox

Som alternativ er det også muligt at bruge Firefox 3, som er lige så sikker, er gratis og nem at bruge. Du kan godt have mere end én browser på din computer. Firefox er den næstmest anvendte browser og produceres af firmaet Mozilla

Installér Firefox