Økologiske Jordbær

Print

Vi har dyrket jordbær i mange år. I starten var det traditionel dyrkning, men i 1996 begyndte vi med økologiske jordbær.  Vi dyrker 5 forskellige sorter og derudover afprøver vi nye sorter hvert år. Vores sæson strækker sig normalt fra første halvdel af juni til sidst i juli. Det skifter lidt fra år til år, alt efter hvornår det bliver varmt.

Vi har haft selvpluk siden vi startede med jordbær. Rigtig mange kommer forbi hver sommer for at få friskplukkede jordbær med hjem. Via vores malingliste udsender vi startdato og åbningstider. Hvis du vil tilmeldes så send en mail til os på: ventegodtgaard@gmail.com

Opbevaring: Når man har købt jordbær med hjem og gerne vil have dem til at holde sig, skal de stå så koldt så muligt uden at få frost.

For at undgå fordampning kan man lægge husholdningsfilm over. En plastpose kan godt blive for indelukket.

 


Sommerens Øko-varer

Her på Ventegodtgaard har vi specialiseret os i sommergrønt.

Vi starter med jordbær, ærter, kartofler og squash. Sidst i august begynder vi at høste æbler og hindbær, som vi sælger i løbet af efteråret sammen med vores æblemost.

Bliv hurtigere og mere sikker på nettet.

Du bruger en ældre version af Internet Explorer. For at du får mest muligt ud af vores og andre internetsider, anbefaler vi dig at bruge en nyere browser.

Det vil betyde, at du får:

Opgradér Internet Explorer

Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af Internet Explorer 8, og den får du hurtigt og nemt ved at klikke her.

Det er gratis at opgradere til Internet Explorer på Microsofts hjemmeside. Der bliver ikke registreret oplysninger om dig eller din computer eller din version af Windows, når du henter den nye udgave.

Opgradering af Internet Explorer

Installér Firefox

Som alternativ er det også muligt at bruge Firefox 3, som er lige så sikker, er gratis og nem at bruge. Du kan godt have mere end én browser på din computer. Firefox er den næstmest anvendte browser og produceres af firmaet Mozilla

Installér Firefox