Økologiske Squash

Print

Squashdyrkning er vores seneste påfund. Vi har både gule og grønne squash. Squashplanten er meget produktiv, som kan give op til 50 squash pr. plante.

Måske er squash et kært barn. Den har i hvert fald mange navne. Den hedder squash på engelsk, courgette på fransk, zucchini på italiensk og tidligere hed de minigræskar på dansk..

Vi har squash i juli, august og september.

Opbevaring: Med hensyn til opbevaring, holder squash sig bedst i køleskabet.

Sommerens Øko-varer

Her på Ventegodtgaard har vi specialiseret os i sommergrønt.

Vi starter med jordbær, ærter, kartofler og squash. Sidst i august begynder vi at høste æbler og hindbær, som vi sælger i løbet af efteråret sammen med vores æblemost.

Bliv hurtigere og mere sikker på nettet.

Du bruger en ældre version af Internet Explorer. For at du får mest muligt ud af vores og andre internetsider, anbefaler vi dig at bruge en nyere browser.

Det vil betyde, at du får:

Opgradér Internet Explorer

Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af Internet Explorer 8, og den får du hurtigt og nemt ved at klikke her.

Det er gratis at opgradere til Internet Explorer på Microsofts hjemmeside. Der bliver ikke registreret oplysninger om dig eller din computer eller din version af Windows, når du henter den nye udgave.

Opgradering af Internet Explorer

Installér Firefox

Som alternativ er det også muligt at bruge Firefox 3, som er lige så sikker, er gratis og nem at bruge. Du kan godt have mere end én browser på din computer. Firefox er den næstmest anvendte browser og produceres af firmaet Mozilla

Installér Firefox