Skip to content Skip to footer

1.0 udgave 20-05-2021

VENTEGODTGAARD I/S beskytter og respekterer dine persondata i overensstemmelse med EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR)

På denne side vil vi forklare, hvornår og hvorfor VENTEGODTGAARD I/S indsamler personoplysninger, hvordan vi bruger dem. Denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger gælder brugen af vores website og tilmelding til nyhedsbrevet.

Dataansvarlig:

Jens Anders Thorsen
Medejer

Naurbjergvej 26
4623 Lille Skensved

Tlf. +45 2236 0050
Mail: jens.vgg@gmail.com

Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger i form af din mailadresse, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bliver din emailadresse sendt til vores mailchimpkonto. Mailchimp er en service til at udsende nyhedsbreve. Din emailadresse vil derfor blive overført og behandlet på vores vegne i USA, som ikke er underlagt EU’s lovgivning vedrørende opbevaring og behandling af persondata. Mailchimp erklærer dog i deres privatlivspolitik, at de overholder EU’s lovgivning vedrørende persondata. 

Formål

Disse oplysninger indsamles for at kunne sende nyhedsbreve.

Retsgrundlag

VENTEGODGAARD I/S indsamler personoplysinger på grundlag af samtykke.

Periode for opbevaring

Dine personoplysinger opbevares indtil du selv afmelder dig nyhedsbrevet eller retter henvendelse til VENTEGODTGAARD I/S for at få din email slettet fra vores nyhedsbrevsliste.

Videregivelse af oplysninger

VENTEGODTGAARD I/S benytter sig af en lille håndfuld databehandlere, til opbevaring af persondata, og vi har sikret os, at de har til hensigt at overholde GDPR. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke anvende dem til egne formål.

VENTEGODTGAARD I/S videregiver ikke dine personoplysninger uden dit samtykke.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jens.vgg@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.