Skip to content Skip to footer

Om os

Velkommen til Ventegodtgaard !

Ventegodtgaard ligger på Hedeboegnen ved Lille Skensved lidt nord for Køge. I kirkebøgerne kan gården spores helt tilbage til Svenskekrigene, dengang hvor Gøngehøvdingen rendte rundt på Sydsjælland.

I dag bliver gården drevet af os, brødrene Søren og Jens Thorsen. Vi har begge en landbrugsuddannelse fra Den økologiske landbrugsskole dengang den lå i Store Vildmosen. I 1990 startede vi med økologi, og nu dyrkes der økologisk frugt og grønt på hele ejendommen.

Motivationen til at gå i gang med økologi var dels at producere fødevare uden pesticidrester. Men det var også dejlig at man ikke skulle bruge sin arbejdstid på at blande kemikalier.

Vi dyrker og sælger mange forskellige slags økologisk frugt og grønt. Man kan finde vores jordbær og andre grøntsager over hele landet, eller når du kommer forbi Ventegodtgaard til gårdhygge, selvpluk, i gårdbutiken og i vores gæstfrie Café.

Søde og bløde venner på gården!

Da der kommer mange børn og besøger os, har vi altid mange klappedyr, og en legeplads, så de kan hygge sig mens de er her. 

Du finder som regel nogle geder, kaniner og høns.

Action's image

Økologi

Vi har taget valget - og dyrker 100% økologisk!
Action's image

Velkommen til økologisk selvpluk og cafe

Vi glæder os til at se jer i den nye sæsonen 2022.