Skip to content Skip to footer

Jordbær

Alle produkter

Jordbær

ca. 15 juni til ca. 25 juli

Kartofler
Nye kartofler

ca. 15. juni til ca. 25 juli

Georginer

ca. 1. aug til 1. oktober

æbler
Æbler

1. sept. til 1. november

Græskar
Halloween græskar

ca. 15. sept. til 31. oktober

Diverse selvpluk

Hele sæsonen

Økologiske jordbær

Hvis du kommer og vil selvplukke, så følg denne vejledning:

Når du ankommer går du hen til butikken, hvor du kan veje din tomme emballage. Hvis du ikke har emballage med, kan du købe papkasser i butikken. Jordbærbakker er gratis. Gå til de hvide vimpler ude i marken, de viser hvor der er godt at plukke. Når du har plukket færdig, går du tilbage til butikken, vejer dine jordbær, og betaler.

At selvplukke i vores jordbærmarker koster 10 kr/person
Under 4 år gratis:
Det betales ved afvejning.

nyheder_img
Her på gården elsker vi jordbær!

Vi har dyrket jordbær siden 1990. I starten var det traditionel dyrkning, men efter fem år begyndte vi at dyrke dem økologisk. Vi har haft selvpluk siden vi startede med jordbær, og rigtig mange kommer forbi hver sommer for at få friskplukkede jordbær med hjem.

Vi dyrker 5-10 forskellige sorter og derudover afprøver vi nye sorter hvert år. Vores sæson strækker sig normalt fra midten af juni til sidst i juli. Det skifter lidt fra år til år, alt efter hvornår det bliver varmt.

Opbevaring: Når man har købt jordbær med hjem og gerne vil have dem til at holde sig, skal de stå så koldt så muligt uden at få frost. For at undgå fordampning kan man lægge husholdningsfilm over. En plastpose kan godt blive for indelukket.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.